Tietoa mm. lisensseistä

14.10.2021

1) Lisenssien osto jatkossa Suomisportin kautta

  • yleisurheilurekisteri ei siis ole enää paikka josta lisenssejä saa
  • jos olette tehneet siten että teidän osallistujat ilmoittautuvat järjestelmäänne ja viette heidän tietonsa yurekisteriin excelillä niin tämä ei enää onnistu. 

A. Helpoin tapa on, että osallistujat (varsinkin vakiotoiminnassa mukana olevat) ostavat lisenssin itse Suomen Urheiluliiton sivujen linkin kautta https://www.yleisurheilu.fi/seurat/yleisurheilulisenssit/ (tuolla on lihavoitu ”OSTA LISENSSI JA SPORTTITURVA TÄSTÄ”)

B. Toinen vaihtoehto on, että siirtyy Suomisportin käyttäjäksi koko seuran toimesta -> tekee tapahtumat sinne ja sitä kautta saa organisoitua lisenssejä kaikille harrastajille. Joko niin että he ostavat itse lisenssinsä tai sitten niin että tapahtumaan (esim. Hallikauden 2013-syntyneet) ottaa ulos excelinä (helppoa) ja ostaa seurana tiedoston avulla heille lisenssit (excelissä riittää Sportti-id ja sukunimi).

C. Ahkerana meillä käytössä Myclub palvelu jossa meillä on ilmoittautumiset, laskutus ja jäsentiedot. Me teimme niin että perustimme Suomisportiin 7v ja alle ”saat lisenssin” -ryhmän ja 8-13-vuotiaiden vastaavan. Näihin ilmoittautumalla saamme Suomisportiin kaikki yukoululaiset ja pystymme heidät siirtämään sieltä saatavalla excelillä ostopaikkaan josta seurana saamme heille lisenssit. Tämä vaatii osallistujilta käytännössä tuplailmoittautumiset mutta näin he saavat Suomisport tunnukset joka on nykyisin edellytys lisenssin ostamiselle. 5€ ryhmälisenssin ostaminen (7v ja alle) meni tällä hetkellä vielä niin, että tuo exceli mikä ryhmästä tulee ulos niin lähetin sen sähköpostilla ”lisenssit@sul.fi” ja hoitui sitä kautta.

Hiukan on uutta opeteltavaa mutta tämä kannattaa ottaa nyt haltuun. SUL sivuilta saa tietoa jos haluaa ottaa Suomisportin ilmoittautumispalveluksi käyttöön. On hyvä idea jos ei seuralla ole vielä mitään ”pakollista” järjestelmää käytössä.

Perushomma on, että Suomisporttiin tehdään tunnukset. Etua tästä on ainakin se että nimet ja syntymäajat tulevat varmasti oikein (perustuu sotuun) ja tuplalisenssejä ei voi hankkia tai nimiä kirjoittaa väärin.


2) Lasyn vuosikokous ja palkitsemiset: Tiistai 23.11 klo 18 Urheilukeskus Lahti

  • tästä lisätietoa myöhemmin


Terveisin,

​------------------------------------------------
Matti Hannikainen
LaSY akatemian koordinaattori
Lahden Ahkera – valmentaja
LaSY:n puheenjohtaja
p. 044 257 4545
e. matti.hannikainen@lahdenahkera.fi
------------------------------------------------

LaSY nettisivu www.lasy.fi