Lasyakatemian palaute

Lasy akatemia on vuonna 2021 perustettu Lahden Seudun Yleisurheilu ry:n jäsenseurojen yhteinen valmennusjärjestelmä. Teemme piirin seurojen kesken valmennuksellista yhteistyötä erityisesti 14-sarjasta lähtien eli SM-kisaikään tultaessa ja siitä ylöspäin. Lisäksi toiminta pitää sisällään myös yleisurheilukoulujen ja seuran perustoiminnan sparrausta.

Kärkitavoitteena on saada enemmän kilpaurheilijoita SM-kisaikäisiin ja heille paremmat edellytykset valmentautua. Samalla koordinoimme alueen valmennusosaamista urheilijoiden tueksi. Oheistavoitteina on parantaa seurojen yleisurheilukoulutoimintaa ja saada kaiken tasoisille harrastajille laadukasta yleisurheilutoimintaa piirin seuroissa. 

Vuonna 2022 mukaan tuli junnuakatemia eli piirin yhteistreenit 10-13-vuotiaille. Näiden harjoitusten avulla voidaan pitää mukana sellaisia junnuja jotka harrastavat muita lajeja ja tuoda toisille junnuille viikkoon laadukkaan lisäharjoituksen hyvässä porukassa.

Pyrimme sparraamaan toisiamme ja rakentamaan ympärivuotista yleisurheilutoimintaa piirin alueelle yhteistyössä seurojen kesken.

Palaute ja ideat: Lasyakatemia

  • Kysely toukokuu 2023
Mihin toimintaan seurasi on osallistunut?