Lähettäjä- ja maalikamerakoulutus - tule rohkeasti mukaan!

9.12.2019

Lahden Ahkera järjestää lähettäjä- ja maalikamerakoulutuksen lauantaina 11.1.2020 Urheilukeskuksessa. Maalikamerakouluttajana toimii Antti Salopuro ja lähettäjäkoulutuksesta vastaa Aimo Hono. 

Koulutus ei vaadi aikaisempaa kokemusta tehtävistä / lajituntemusta. Nyt siis rohkeasti mukaan koulutukseen!

Lähettäjä- ja maalikameratehtävät tarjoavat mielenkiintoisia kokemuksia ja tarjoavat mahdollisuuden seurata kilpailuja aivan uudesta näkökulmasta.

Jokainen koulutukseen osallistuja pääsee aina tehtäviin kokeneiden käyttäjien tukemana, joten kenenkään ei siis tarvitse ottaa liian suurta vastuuta tehtävistä. Ja riittää että koulutuksen käynyt henkilö on kauden aikana mukana muutaman kerran näissä tehtävissä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot allekirjoittaneilta 9.1.2020 mennessä. Kerro myös kumpaan koulutukseen tulet osallistumaan. Maalikamerakoulutuksen teoriaosuuden jälkeen osa jatkaa lähettäjäkoulutuksen teoriaosalla ja osa menee harjoittelemaan maalikameralaitteiden asennusta. Jos osallistut ja olet kiinnostunut lähettäjäkoulutuksesta niin kannattaa silti tulla jo aamulla maalikamerakoulutuksen teoriaosuuteen mukaan. Päivän päätteeksi vielä käytännön harjoittelua Ahkeran junnujen toimiessa demojuoksijoina.


Aikataulu

lauantai 11.1

klo 9:00 maalikamerakoulutuksen teoria ja aamupala

klo 11.30-12.00 ruokailu ja pieni tauko

klo 12.00 -16.00 lähettäjäkoulutus sisältäen teorian ja käytännön (käytännön yhteydessä myös maalikameran käytännön harjoittelua niin pitkään kuin jaksetaan)


sunnuntai 19.1.

klo 10.00 alkaen käytännön harjoittelu yhdessä kouluttajien kanssa Pikajuoksu Cupin yhteydessä sarjoissa 9 v – 13 v

klo 15.30 alkaen käytännön harjoittelu yhdessä kouluttajien kanssa Pikajuoksu Cupin yhteydessä sarjoissa 15 v – aikuiset


Janne Harjula                              janne.harjula@lahdenahkera.fi                         044 036 0300

Markku Hölsö                             markku.holso@lahdenahkera.fi                         050 527 9207