HeittoCupin heitto-ottelussa osallistujaennätys

25.8.2020

Sunnuntaina 23.8 kisattiin Rakokiven kentällä HeittoCupin Heitto-ottelu. Tapahtuma on kasvanut vuosi vuodelta ja tänä vuonna tapahtumaan ilmoittautui jo yli 100 henkilöä eri puolilta Suomea. Lajisuoritusmäärä kipusi reilusti yli 300 suoritukseen ja heittokilpailu onkin Suomen mittakaavassa suurin. 

Kaikille sarjoille oli tarjolla kiekko, moukari, keihäs ja kuula sekä lisälajina eksoottisempi painonheitto. Näistä lajeista heitto-ottelussa laskettiin neliottelun tai viisiottelun pisteet. Päivä oli heittolajien juhlaa ja sen kruunasi upea aurinkoinen hellesää joka nosti tapahtuman tunnelmaa entisestään.

Lasyn seurojen yhdessä järjestämä Heittocup on alueelle tärkeä kokonaisuus joka innostaa seurojen urheilijoita heittolajien pariin ja antaa heitoista innostuneille urheilijoille paikan jossa näyttää taitonsa. Heitto-ottelu toimii kirsikkana tässä kakussa ja tarjoaa kaikki heittolajit yhden päivän aikana.YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.