Aluemestaruuscupin kilpailut

24.6.2019

Uusi cup-muotoinen kilpailujärjestelmä

Erillisten aluemestaruuskilpailujen sijasta kesän 2018 aikana Kaakkoisen alueen (Etelä-Karjalan, Kymenlaakson ja Lahden piirit) aluemestaruuskilpailut käydään cup-tyyppisenä kilpailuna muiden kilpailujen yhteydessä. Samassa lajissa on sarjoissa M/N, M/N 19, M/N 17 ja P/T 15 lajeittain yhdestä kolmeen kilpailua, joissa saavutettu paras tulos huomioidaan sarjan tulokseksi. Kuten yksittäisessä kilpailussakin, kaikki kilpailussa tehdyt tulokset huomioidaan sarjan tuloksiksi mahdollisesta myötätuulesta huolimatta.

Aluemestaruuscupissa on jokaisella mahdollisuus kilpailla itselleen parhaiten sopivana ajankohtana ja parhaiten sopivalla kentällä jäljempänä näkyvän sarjoittaisen kilpailuohjelman mukaan. Samalla myös mahdollisuus useampaan lajiin osallistumiseksi paranee.

Jokainen kilpailija voi kilpailla niin monessa lajissa kuin haluaa. Kaikki juniori-ikäiset voivat kilpailla oman sarjansa ohella myös miesten ja naisten lajeissa niissä käytettävin lajisäännöin, mutta ei samassa lajissa useassa sarjassa saman päivän kilpailussa.

Kilpailujen osanottomaksut voivat vaihdella kilpailun paikallisen luonteen vuoksi. Osanottomaksut on maksettava suoraan kilpailujen järjestäjille, sillä näissä kilpailuissa ei ole käytössä pm-kilpailujen mukainen keskitetty laskutus.