Kunniakierros - nimetään työryhmät ja hommat tulille

25.2.2021

Hei LaSYN seurojen vastuuhenkilöt !

"Lähestyn teitä LaSY:n kunniakierrospäällikön roolissa. Aikaisemmin lähetymissyy on yleensä ollut kilpailuasiat. Tämä on Kunniakierroksen juhlavuosi. 40. Kunniakierros liikkutaan tänä vuonna! Harrastoiveeni on, että seuranne järjestää kunniakierroksen." -Hannu Nurminen

Järjestelyt lähtevät parhaiten käyntiin kun seura valitsee Kunniakierrospäällikön ja jopa työrymän. Nämä yhteystiedot tulee ilmoittaa Hannu Nurmiselle kevääseen mennessä: nimet, sähköpostit ja puhelinnumerot.

Iitin Pyrintö on jo etumatkalla ja sopinut tapahtumapäivänkin, hienoa toimintaa!

Toivottu ajankohta Kunniakierros-tapahtumille on toukokuu, mutta tapahtuman voi järjestää myöhemminkin - silloin kun se seuralle parhaiten sopii!

Onnistuneita Kunniakierroksia kaikille. Tsemppiä !


Lisätietoja, keräysohjeet ja keräyssäännöt: www.kunniakierros.fi 

ja neuvoja&vinkkejä: Hannu Nurminen

h.nurminen53@gmail.com

p. 0400-284153

Keräyssäännöt lyhyesti

1. Kunniakierrokselle osallistuva kerääjä hankkii tukijoita, jotka suorittavat tukimaksun. Tukijoiden lukumäärällä ei ole ylärajaa. 

2. Osallistua voi kuka tahansa kuntoilemalla yhden tunnin aikana niin pitkän matkan kunniakierros-reitillä kuin haluaa. Kerääjän ei ole kuitenkaan välttämätöntä osallistua KK- tapahtumaan. Pelkkä keräyslomakkeen täyttäminen ja palauttaminenkin riittää. Lomake palautetaan seuran Kunniakierrospäällikölle.

3. Tukija maksaa sopimansa summan jokaiselta kierrokselta tai sovitun kertamaksun. Suositeltu minimi summa on 15 euroa (virallinen alaraja on 5 euroa). Tukijalle toimitetaan lasku jälkikäteen Kunniakierrospäällikön toimesta sähköpostiin (sähköisen järjestelmän kautta). 
Huom! Käteismaksuja ei saa kerätä.

5. Laskutustiedot kerätään keräyslomakkeille tai älypuhelimella käyttäen Kunniakierros-applikaatiota. Seurat tallentavat tiedot laskutusjärjestelmään ja hallinnoivat laskutusta.

6. Kertamaksujen paperi- ja sähköpostilaskut voi toimittaa tukijoille halutussa aikataulussa. Kierrosmaksujen laskut voi toimittaa eteenpäin tapahtuman jälkeen.

7. Kierrosmäärässä lasketaan täydeksi myös aloitettu kierros.Vinkkejä kerääjälle

”Esittele itsesi”

”Kerro, että edustat (omaa seuraasi) ja keräät tukijoita Kunnia Kierros -tapahtumaan jonka tavoitteena on edistää paikallista urheiluseuratoimintaa.”

”Tukijalle toimitetaan lasku tapahtuman jälkeen eli maksua ei suoriteta tukijoita hakiessa. Tukijan ei siis suorita maksua tukea pyydettäessä.”

”Varat käytetään nuorten harrastustoimintaan ja tukija voi osallistua haluamallaan summalla urheilijan keräykseen (min 15€)”

”Tukija voi vaihtoehtoisesti halutessaan tukea kierrosmaksulla, esim. 1 € / kierros jolloin tapahtumassa kierretyt kierrokset ratkaisevat lopullisen tukisumman”

”Keräys on virallinen ja keräyslupa löytyy www.kunniakierros.fi sivulta. Tämä on turvallinen ja mutkaton tapa edistää paikallista nuorisoyleisurheilua”.

Seuran tavoitteena voi olla esimerkiksi, että jokainen urheilija kerää 30 € tukisumman.